Informatie en aanmelden dienstverleners


Wat is kleinedienst.nl?
Kleinedienst.nl is een initiatief en onderdeel van Opella. en is de merknaam achter de website www.kleinedienst.nl.
Kleinedienst.nl is een platform dat vraag en betrouwbaar aanbod overzichtelijk bij elkaar brengt.
De website is voor iedereen gratis en zonder lidmaatschap te gebruiken (en dus niet uitsluitend voorbehouden aan cliënten van Opella) en richt zich op iedereen die tot op hoge leeftijd zelfstandig woont en daarbij op zoek is naar betrouwbare diensten en producten die het leven gemakkelijk en aangenaam maken.

Via een eenvoudige zoekfunctie worden mensen die op zoek zijn naar en dienst of product in contact gebracht met dienstverleners die regionaal en lokaal deze diensten of producten leveren. Dienstverleners betalen voor hun vermelding op de website aan Opella, de initiatiefnemer en eigenaar van kleinedienst.nl.

Wie is Opella? 
Opella heeft een stevige positie als zorgdienstverlener op het gebied van verpleegkundige (thuis)zorg, ouderen(thuis)zorg, huishoudelijke ondersteuning, revalidatie en maatschappelijke dienstverlening in de regio Zuid-Veluwe (gemeenten Ede, Veenendaal, Wageningen en Renkum) met 2.100 medewerkers en bijna 1.000 vrijwilligers. Opella is in de regio dan ook voor zo'n 5.100 mensen een vertrouwd gezicht. Dit zijn onze klanten. Ook externe verwijzers (ziekenhuizen, huisartsen, gemeenten) weten Opella te vinden.

Waarom is kleindienst.nl nodig?
Omdat steeds meer mensen tot op hoge leeftijd zelfstandig thuis blijven wonen, hebben zij steeds meer behoefte aan diensten en producten die hun leven gemakkelijk en aangenaam maken, maar die Opella zelf niet allemaal levert. Kleinedienst.nl brengt klanten van Opella én andere inwoners in de regio op een eenvoudige manier in contact met een exclusief aantal hoogwaardige en betrouwbare dienstverleners die in deze behoefte voorzien. Vraag en aanbod wordt op een overzichtelijke manier bij elkaar gebracht op de website www.kleinedienst.nl. Niemand hoeft lang te zoeken naar een goede dienstverlener, want men kan snel een keuze maken uit een overzichtelijk aanbod. Ook voor de (thuis)zorgmedewerkers en het callcenter van Opella is kleinedienst.nl een handig hulpmiddel om cliënten door te verwijzen naar goede en betrouwbare dienstverleners. Ook kan iedereen telefonisch contact opnemen met de hulplijn van kleinedienst.nl als men een vraag heeft, of op zoek is naar een dienst of product.

Voor wie is kleinedienst.nl?
Kleinedienst.nl is er voor iedereen in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen die een dienstverlener (aan huis) zoekt en voor zelfstandig wonende ouderen en hun familie in het bijzonder.

Welke diensten kunnen worden aangeboden op via kleinedienst.nl?
Een zo breed mogelijk aanbod, volgens het credo: als mensen erom vragen, dan hoort het erbij.

Opella beslist welke dienstverleners wel en welke dienstverleners niet worden toegelaten tot kleinedienst.nl. Bij de selectie spelen verschillende zaken een rol, zoals de gestelde voorwaarden, maar ook de al aanwezige hoeveelheid dienstverleners in een bepaalde branche en eerdere ervaringen van Opella met bepaalde dienstverleners. Tot kleinedienst.nl worden zowel niet aan Opella gelieerde dienstverleners toegelaten als dienstverleners en diensten van Opella zelf, mits zij aan de voorwaarden voldoen.

De voordelen van kleinedienst.nl voor dienstverleners
Kleinedienst.nl biedt dienstverleners via een eigen profielpagina de gelegenheid om een sterke reputatie op te bouwen met een (nieuwe) doelgroep van vooral senioren en hun familie die in de toekomst nog meer zal gaan toenemen. Initiatiefnemer en eigenaar van kleinedienst.nl - Opella - heeft bij veel senioren in deze regio al direct toegang doordat zij hen thuiszorg en verpleegzorg (aan huis) biedt. Een dienstverlener kan op deze manier eenvoudig "meeliften" om zijn/haar bekendheid onder de aandacht te brengen. Tevens vergroot Opella haar dienstverlening met betrouwbare diensten die zij zelf niet altijd aanbiedt, maar waar wel vraag naar is.

- Extra verkoopkanaal en grotere bekendheid in de regio met 250.000 inwoners, 
  waarvan circa 40.000 ouder dan 65 jaar.
- Uitstraling van een grotere betrouwbaarheidsfactor onder de vlag van Opella.
- Daardoor direct toegang tot een snel groeiende groep senioren waaronder
  5.100 klanten van Opella.
- Direct onder de aandacht van 2.100 medewerkers en bijna 1.000 vrijwilligers van
  Opella.
- Deelname aan een hoogwaardig en betrouwbaar netwerk met behoud van
  zelfstandigheid, want het contact tussen de afnemer en de dienstverlener
  verloopt vanaf het begin tot het eind zonder tussenkomst van Opella.

Overeenkomst
Om de samenwerking vast te leggen tussen kleinedienst.nl en de dienstverlener wordt er een overeenkomst afgesloten. Deze overeenkomst wordt afgesloten met Opella, de initiatiefnemer en eigenaar van kleinedienst.nl. De overeenkomst is twee maanden voor het einde van de deelnameperiode schriftelijk op te zeggen.

Wat kost deelname aan kleinedienst.nl?
Deelname voor 1 jaar: € 275,00 en een eenmalig opstarttarief voor het aanmaken van uw profielpagina à € 75,00.
Deelname voor 2 jaar: € 500,00 en u betaalt geen opstarttarief.
Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW. De bijdrage is bestemd voor het faciliteren van de website van kleinedienst.nl 

Ook uw dienst(en) en/of product(en) aanbieden via kleinedienst.nl?
Alle dienstverleners op www.kleinedienst.nl voldoen aan een aantal voorwaarden. Opella checkt of de dienstverlener voldoet aan de gestelde voorwaarden en heeft een persoonlijk gesprek met iedere dienstverlener. Hieruit moet onderling vertrouwen blijken. Wanneer we samen besluiten tot verdere samenwerking sluiten we een overeenkomst met elkaar. 

U ontvangt van ons de overeenkomst en het deelnameformulier. Op dit formulier levert u de gegevens aan voor uw profielpagina: wie u bent, welke diensten u levert, in welk gebied u werkzaam bent, uw beschikbaarheid, de zoekwoorden waarop u vindbaar bent en welke tarieven u hanteert. Ook levert u een foto of een foto met een filmpje aan waarin u en uw bedrijf goed tot uiting komen, zodat klanten een duidelijk beeld van u hebben en weten wie zij in huis halen. Aan de hand van deze gegevens wordt uw profielpagina op www.kleinedienst.nl aangemaakt. 

Check hier onze toelatingscriteria

Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden. U kunt zich eenvoudig vrijblijvend aanmelden via het formulier aan de rechterzijde van de pagina. Wij nemen dan contact met u op.   

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella