Opticien aan huis

Hieronder vindt u betrouwbare dienstverleners in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum, Oosterbeek, Rhenen en Veenendaal op het gebied van opticienwerkzaamheden, zoals oogmeting, oogdrukmeting, brilmonturen, glazen, loepen, het bijstellen van uw bril of reparaties aan uw bril.

Klik op ‘bekijk profiel', op de foto van de dienstverlener of op de bedrijfsnaam. U komt dan op de 'profielpagina' van de dienstverlener, waar hij/zij zichzelf aan u voorstelt met zijn/haar product.

Denkt u dat de dienstverlener iets voor u kan betekenen?
Dan kunt u de dienstverlener vrijblijvend vragen contact met u op te nemen of u kunt zelf contact met de dienstverlener opnemen.

Alle dienstverleners zijn vooraf gescreend op betrouwbaarheid, vakmanschap, kwaliteit, eerlijke prijs en service. U betaalt alleen de afgesproken prijs voor de afgenomen dienst of product en geen cent meer. Zo weet u wat u in huis haalt!

Wanneer u gebruik maakt van een dienst of product dan kunt u achteraf een beoordeling op de profielpagina van de dienstverlener achterlaten. Zo kunt u anderen helpen een goede keuze te maken bij het afnemen van een dienst of product.

Zoek de dichtsbijzijnde dienstverlener

?
0 reviews

FIET OPTIEK

De opticien die bij u thuis komt!

Hartelijk welkom bij Fiet Optiek opticiens aan huis. Fiet Optiek opticiens aan huis is er...
Bekijk profiel
Lat:, Long:

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella