Reparatie rolstoel, rollator en andere hulpmiddelen (aan huis)

Hieronder vindt u betrouwbare dienstverleners in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Renkum, Oosterbeek, Rhenen en Veenendaal op het gebied van reparaties aan uw rolstoel, rollator en andere hulpmiddelen. 

Klik op ‘bekijk profiel', op de foto van de dienstverlener of op de bedrijfsnaam. U komt dan op de 'profielpagina' van de dienstverlener, waar hij/zij zichzelf aan u voorstelt met zijn/haar product.

Denkt u dat de dienstverlener iets voor u kan betekenen?
Dan kunt u de dienstverlener vrijblijvend vragen contact met u op te nemen of u kunt zelf contact met de dienstverlener opnemen.

Alle dienstverleners zijn vooraf gescreend op betrouwbaarheid, vakmanschap, kwaliteit, eerlijke prijs en service. U betaalt alleen de afgesproken prijs voor de afgenomen dienst of product en geen cent meer. Zo weet u wat u in huis haalt!

Wanneer u gebruik maakt van een dienst of product dan kunt u achteraf een beoordeling op de profielpagina van de dienstverlener achterlaten. Zo kunt u anderen helpen een goede keuze te maken bij het afnemen van een dienst of product.

Zoek de dichtsbijzijnde dienstverlener

Lat:, Long:

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella