Food Connect

Terug

Niks is fijner dan lekker aan tafel kunnen aanschuiven zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. En toch wilt u graag goed en gezond eten, en het liefst niet elke dag dezelfde maaltijd.

Voor die momenten zijn er de maaltijden van Food Connect. Heel veel keuze, elke week een wisselend assortiment, gemakkelijk te bestellen, gewoon thuisbezorgd en bovenal: gewoon lekker!

Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

Uw vaste bezorger komt het persoonlijk elke week bij u thuis of op locatie afleveren.Klik hier voor meer informatie en om direct uw maaltijden samen te stellen, te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Klik hier voor ons assortimentsboek
met heerlijke vriesverse eenpersoonsgerechten waaronder authentieke Hollandse gerechten, maar ook gerechten met o.a. een Oosterse, Javaanse en Surinaamse tint, de seizoensgebonden gerechten en de pure, eerlijke producten uit de Twentse streek. Wilt u het assortimentshandboek liever per post ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice, telefoon 0 888 190 10 10 10.

?
0 reviews

Wat vinden anderen van Food Connect

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella