Senior Verhuizer

Terug

Hét verhuisbedrijf voor senioren staat voor verhuizen zonder zorgen.
Wij doen meer dan reguliere verhuisbedrijven en kunnen u alles uit handen nemen. Wij geloven hierbij sterk in het persoonlijke aspect van verhuizen.

Bij een seniorenverhuizing moet er vaak in een kort tijdsbestek veel geregeld worden. Een dergelijke verhuizing vraagt om meer hulp en aandacht dan een reguliere verhuizing en dit is precies wat Senior Verhuizer biedt.

Het uitzoeken en inpakken van spullen, het demonteren en weer opnieuw monteren van een kast en/of bed, het veilig transporteren van de inboedel, het ophangen van schilderijen en lampen en het opnieuw instellen van apparaten, zoals tv en muziekinstallatie. Een verhuizing vergt veel tijd en energie. Niet iedereen heeft de mogelijkheid dit zelf zonder hulp te doen. Senior Verhuizer kan u tijdens het gehele proces begeleiden en u alles uit handen nemen.

Naast de diensten die wij bieden, maken wij zo nodig, ook scherpe afspraken met betrouwbare schilders of stoffeerders. Wij zorgen ervoor dat senioren zonder zorgen in hun nieuwe woonomgeving kunnen leven. Wij weten dat het verhuizen naar een andere woonomgeving een emotioneel proces kan zijn en daarin is elke klant uniek. Ons motto is: "Zorgeloos Verhuizen". Nadat Senior Verhuizer is langs geweest kunt u pas écht genieten van uw nieuwe woonomgeving en hoeft u daadwerkelijk niets meer te doen.

Flexibel en snel schakelen zijn ook kenmerken van het volledig ontzorgen. Soms moet iemand op korte termijn verhuizen of moet de oude woning schoon worden opgeleverd, misschien zelfs al binnen één of enkele weken. Ook dan kunnen wij u nog alles uit handen nemen.

U kunt Senior Verhuizer benaderen in het geval van een verhuizing, oplevering van uw woning en ook wanneer u tijdelijk uw inboedel wilt opslaan. Wij komen persoonlijk binnen drie dagen langs om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Klik hier voor meer informatie op onze website.
Klik hier om ons een e-mail te sturen, of klik hier voor ons contactformulier.

?
0 reviews

Wat vinden anderen van Senior Verhuizer

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella