Ria's Hairstyling

Terug

Gespecialiseerd in haarverzorging en het kappen van haren van mensen met chronisch geestelijke ziektebeelden of mensen die volledig op bed liggen.
Maar óók voor iedereen die het prettig vindt een betrouwbare kapster aan huis te hebben.
Gewerkt wordt met professionele haarproducten van FarmaVita.

Ria Nap van Ria's Hairstyling is naast gediplomeerd kapster óók gediplomeerd zorgmedewerker. Zij is werkzaam geweest in de zorg en heeft daardoor een medische achtergrond.

"Na 14 jaar geleden een kappersopleiding afgerond te hebben, ben ik mij gaan toeleggen op het behandelen van cliënten in verpleeghuizen en cliënten thuis. Door mijn ruime ervaring in de zorg weet ik hoe ik zorgvuldig moet omgaan met cliënten die mogelijk meer zorg en aandacht nodig hebben. Daarbij kan gedacht worden aan cliënten die gebruiken maken van een zuurstofmasker, een stoma, cliënten die op bed liggen of cliënten die in een hospice verblijven.

Persoonlijke aandacht, een juiste benadering en ervoor zorgen dat na de behandeling weer alles netjes is opgeruimd, zijn bij mij net zo belangrijk als het kappen en het verzorgen van uw haren. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat u bij mij in goede handen bent".

Hoewel Ria's Hairstyling gespecialiseerd is in het kappen van cliënten thuis die wat ouder zijn en cliënten die mogelijk meer zorg nodig hebben, is iedereen bij haar welkom.

Klik hier voor het opvragen van meer informatie of het maken van een afspraak.
Of bel 06 - 11 09 10 30.

Foto: Niek Stam

?
0 reviews

Wat vinden anderen van Ria's Hairstyling

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella