Medisch Pedicure & Manicure Praktijk Marian

Terug

​​Een bezoek aan een pedicure kan al voldoende zijn om comfortabeler te (blijven) lopen.
Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en bied professionele, medische pedicurebehandeling ter preventie, bij klachten of als verwennerij bij u thuis, op mijn eigen comfortabele locatie en in ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.
Mijn inzet is om u uiteraard zo goed en zo spoedig mogelijk van uw klachten af te helpen door middel van professionele voetverzorging, persoonlijke aandacht en deskundig advies.
​In mijn praktijk staat hygiëne hoog aangeschreven. Ik werk volgens de Code van de Voetverzorger en de Richtlijnen voor Risicovoeten. Mijn praktijk is opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Pedicures van ProCert en aangesloten bij de branche organisatie ProVoet. Het hoge kwaliteitsniveau wordt mede gewaarborgd door regelmatige bijscholing en de samenwerking met Podotherapeuten.

​Mijn praktijk is gevestigd in Ede Centrum, aan de Brouwerstraat 76, 2 hoog. U kunt gemakkelijk uw auto parkeren en de locatie is voor iedereen goed toegankelijk. U wordt een adequate en professionele zorg op maat geboden, zowel in mijn praktijk en als ambulant bij u thuis.

​Heeft u vragen, wilt u informatie of een afspraak maken, dan kunt u mij bereiken via telefoon of e-mail. U kunt rechtsbovenin op deze pagina ook een contactverzoek aan mij sturen, dan neem ik contact met u op.

 

Telefoon: 06 - 81 71 56 33
E-mail: pedicurekuppen@gmail.com


Aangesloten bij de branche organisaties ProCert en ProVoet
  


   

           
Foto: Niek Stam


 

10
7 reviews

Wat vinden anderen van Medisch Pedicure & Manicure Praktijk Marian

Albertine
Geweldig hoe Marian mij geholpen heeft! Ik was behoorlijk hard met een vinger tussen de deur gekomen. Dit bleef enorm veel pijn doen, mijn nagel was helemaal zwart en trok krom... Na de eerste behandeling hielp Marian mij al van de pijn af! Wat was ik haar dankbaar! De behandelingen daarna heeft ze stukje bij beetje gezorgd dat de nagel weer goed aangroeide en een half jaar later is mijn nagel weer zo goed als vanouds! Ik ben helemaal blij!
10
Marinka!
Wat een heerlijkheid! Vandaag bij Marian geweest en wat was het weer fijn! Mijn voeten (& ik ;)) zijn als nieuw!
Een heerlijke behandeling gehad in haar prachtige salon...
Waar een prettige sfeer heerst.

Absoluut een aanrader!!!
Een dikke 10 waard..

10
Nellie
Mooie verzorgde praktijk waar je je meteen op je gemak voelt. Na de eerste behandeling al meteen veel beter kunnen lopen. Daarbij is het ook nog eens erg gezellig. Een uur is zo voorbij.
10
Ed manten
Ik ben ook al een tijd vaste klant bij Marian.
ik vind het geweldig, zij is heel zorgvuldig, en bekwaam,knap er altijd heel erg van op.zij heeft een prachtige salon bij haar thuis,
10
Hennie Ruijsch
Ik ben al een tijdje klant bij Marian.
ik heb las van ingegroeide nagels,maar als ik terug kom van de behandeling is het net of ik weer op wolkjes loop heerlijk, echt een aanrader, ze heeft inderdaad een hele fijne praktijk thuis waar je je gelijk thuis voelt
10
gerard
Meteen na het openen van haar praktijkb
ben ik bij marian in behandeling gegaan.
Ik heb al jaren twee likdoorns aan mijn linkervoet waaraan ik door meerdere pedicures ben behandeld maar zonder succes. Na een aantal behandelingen bij marian is het resultaat vebluffend, ik heb nagenoeg geen pijn meer aan mijn voet. Ook de totale voetbehandeling bij haar is erg goed. De voeten voelen na de behandeling lekker licht en fris aan zodat je er weer enkele weken tegen kan. Ik heb nu periodiek een behandeling en mede doordat je er prettig en vriendelijk geholpen wordt, zijn mijn voeten geen probleem meer.
Na jaren van pijn
10
Jenny
Afgelopen vrijdag voor het eerst een pedicurebehandeling bij Marian in haar praktijk gehad. Wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar het was heerlijk! Echt een aanrader! En ik ga dus zeker weer, want zo mooi als zij het kan, lukt het mij zelf echt niet. Haar slogan "bij Marian voelt u zich thuis (of Marian komt bij u thuis)" maakt ze helemaal waar! (want ze kan dus ook bij je thuis langskomen als je dat liever wilt). Ik voelde mij inderdaad gelijk bij haar thuis in haar mooie en verzorgde praktijk. Ze is hartelijk en professioneel en je merkt de passie voor haar werk. Ze vindt het fijn om als medisch pedicure mensen van vervelende pijn af te helpen waar ze soms al tijden mee lopen - of liever gezegd waardoor ze juist niet meer goed kunnen lopen - en snapt dat voeten heel privé kunnen zijn. Ze gaat daar goed mee om. Maar ook als je gewoon weer "nieuwe en gladde" voeten wilt, is Marian een aanrader.
10

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella