Groendok - Irma de Jager

Terug

Tuin onderhoud
Als vakbekwaam hovenier kan ik alle tuinwerkzaamheden voor u verrichten. Onderhoud of reparaties van beplanting, bestrating, vijver, gazon maar ook tuinverlichting. Daarnaast kan ik nieuwe (zomer)planten leveren en het tuinafval afvoeren naar de gemeentelijke stort. Kortom alles wat er in en om de tuin te doen is, zodat uw tuin er het hele jaar verzorgd uitziet.

Tuin aanpassing
Laat de tuin aansluiten op uw huidige wensen. U kunt bij mij terecht voor grote- en kleine aanpassingen van de tuin. Voor een betere toegankelijkheid van de tuin kan ik bijvoorbeeld een trap vervangen door een hellingbaan. Voor de veiligheid kan het nodig zijn om extra lichtpunten in de tuin aan te brengen of een poort met een slot. Naast kleine veranderingen kunt u mij ook inschakelen voor renovatie van de tuin, van ontwerp tot aanleg.


Tuin beleving
Tot slot kan ik een tuin interessanter maken. Door het aantrekken van insecten, vogels en kleine zoogdieren kunt u veel plezier beleven aan een rijk planten- en dierenleven in de tuin. Hoe groot of klein de tuin ook is, er zijn altijd mogelijkheden om een tuin te maken waarvan u iedere dag kunt genieten.

Tuinabonnement of losse afspraak
U kunt kiezen op welke manier u mij wilt inschakelen: losse afspraken of een jaarabonnement. In ieder geval worden vooraf afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten.


Wilt u ook een tuin om van te genieten?  Bel 06 - 81 32 70 15 of mail dejager@groendok.nl om de mogelijkheden te bespreken. Aan een kennismakingsbezoek zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.lenteklaar.nl.

?
0 reviews

Wat vinden anderen van Groendok - Irma de Jager

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella