Belvincent

Terug

Ik ben Vincent Hagenstein en u kunt mij bellen voor al uw klussen. Ik ben een vast en betrouwbaar gezicht voor verschillende karweien, groot of klein.
Ik klus met groot plezier en hoop u daarmee te kunnen helpen.

Ik doe al uw klusjes in- en rond huis. Een kast in elkaar zetten, de kozijnen schilderen, een vloer leggen, nieuwe gordijnen ophangen..... Alles is mogelijk.
Ik verzorg ook uw tuin. Het gras maaien, onkruid wieden, de dakgoot schoonmaken, de schutting repareren..... Het kan allemaal.
Wilt u ergens een buitenlamp? Ik leg hem voor u aan. Ligt uw tegelpad schots en scheef? Ik leg het weer netjes recht.
Gaat u verhuizen? Ook hiermee kan ik u helpen. Denk aan spullen inpakken, meubels sjouwen of het verhuisvervoer regelen.
Maar ik ben meer dan een klusjesman. Ik kan u óók helpen met de boodschappen of het vervoeren van grote, zware aankopen. Ik installeer uw televisie en leg uit hoe uw telefoon, tablet of computer werkt. Ik begeleid u naar uw huisarts of het ziekenhuis of regel gewoon een leuk uitje voor u. Alles is mogelijk in overleg!

Voorbeelden:
Mevrouw A uit Bennekom wil graag een nieuw bankje voor in de tuin. In de folder van het tuincentrum heeft ze een bankje gezien, maar ze is zelf niet meer in de gelegenheid om het zware ding op te halen. Ik rij - samen met haar, als ze dat wil - naar het tuincentrum om het bankje op te halen. Daarna zet ik het bankje voor mevrouw A in elkaar. Ik hang ook nog even de twee fotolijstjes op die mevrouw A al zo lang had liggen om op te hangen. Dit lukt allemaal in een uur en kost mevrouw A dus € 35,00.

Mevrouw B uit Ede wil de tuin winterklaar hebben en de garage uitgeruimd. Ik snoei waar nodig, verwijder al het dorre herfstblad en zorg dat de tuin er weer netjes bij ligt. Daarna ruim ik de garage op, wat een hoop grof vuil oplevert. Dat breng ik voor mevrouw B naar de stort. Op de terugweg rij ik nog even langs de dierenwinkel om voer voor de hond van mevrouw B mee te nemen. Ik ben in totaal 4 uur bezig geweest en dit kost mevrouw B dus € 140,00.

Wat doe ik niet?
Ik ondersteun u waar ik kan, maar lever geen persoonlijke verzorging.
Bij heel ingewikkelde klussen bemiddel ik wanneer nodig een specialist of vakman voor u.

Waarom Bel Vincent?
Ik ben betrouwbaar, vakkundig en multi-inzetbaar. Ik ben praktisch, sociaal en doe dit werk met veel plezier. Ik sta altijd voor u klaar en verzeker u dat u waar krijgt voor uw geld.


 

8,5
2 reviews

Wat vinden anderen van Belvincent

Gerjanne Smit
Ik heb Vincent ingeschakeld voor wat klussen in mijn appartement. Vincent kwam eerst kosteloos langs voor een offerte waarna we gelijk de dag geprikt hebben voor het uitvoeren van de klus.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden. Vincent denkt met je mee maar het wel eerlijk advies. Daarnaast is hij niet te beroerd werkzaamheden aan te passen of iets kleins extra's te doen.
Ik zal hem zeker benaderen voor een volgende klus!
9
c.p. de geus
Vincent van Belvincent is afgelopen Woensdag 6 april bij mij langs geweest en heeft tot voldoening allerlei klusjes, wat ik zelf niet kon of tegen op zag voor mij prima gedaan.

Bij zonnig weer komt hij een betonmuur schilderen, in een kleur die bij de nieuwe tuin past
zodat alles êên geheel zal worden.
8

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella