Activiteiten Wageningen Grand Café De Vrienden

Terug

In ons grand café in huiskamersetting bent u welkom voor een kopje koffie of een zelfgemaakte cappuccino, warme lunchmaaltijd of een broodje, hapje en een drankje. Er zijn regelmatig activiteiten waar u aan deel kunt nemen.

• Iedere maandag van 13:30 - 17:00 uur
Bridgeclub i.s.m. Solidez - € 15,00 p.p. per jaar
Onze bridgeclub bestaat uit aspirant- en gevorderde spelers. U hoeft beslist geen doorgewintere bridgespeler te zijn om aan te kunnen haken. U kunt bridgen op elk niveau waarbij gezelligheid voorop staat!

• Iedere dinsdag van 13:30 - 16:00 uur
Handenarbeidclub - € 1,00 p.p. per keer
Met hulp van een handenarbeidbegeleider kijken we wat onze interesse heeft en gaan we aan de slag met schaar, lijm, hout, piepschuim, wol, papier, karton, takken, vilt, verf en ander materiaal. Ook wanneer u denkt niet zo creatief te zijn, zult u versteld staan van het eindresultaat dat we exposeren in het grand café of op een andere passende locatie in Wageningen.

• Iedere donderdag van 10:00 - 11:00 uur
Koffiequiz - gratis
Houd uw brein op een leuke manier fit en train uw geheugen samen met anderen.

• Iedere vrijdag van 14:30 - 16:30 uur
Spelmiddag - gratis
Gezellig samen spelletjes doen. Kiest u maar uit: ganzenbord, sjoelen, kaarten, triviant, memory, dammen, schaken etc. Er liggen spelletjes klaar, maar neem gerust ook uw eigen favoriete spel mee!

Filmprogramma - € 4,00 p.p. per keer incl. hapje en drankje
Tweemaal per maand - op zondagmiddag - wordt om 14:30 uur een steeds wisselende film op een groot scherm vertoond in een aparte ruimte van het grand café.
Uw filmbezoek kunt u eventueel combineren met een warme lunch voorafgaand aan de film in ons grand café. Neemt gerust familie of vrienden mee.

Wilt u weten welke film er deze maand wordt vertoond, of wilt u een filmverzoek doen van een film die u graag (nog eens) wilt zien? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een filmbezoek vragen wij u zich vooraf aan te melden, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal te plaatsen stoelen. Voor het filmbezoek wordt een bijdrage gevraagd van € 4,00 per persoon. Dit is inclusief een drankje en een klein hapje.

En nog meer activiteiten
Naast deze steeds terugkerende activiteiten worden er regelmatig aanvullende activiteiten georganiseerd. Zoals een huiskamerconcert, een high tea of een activiteit die past bij het seizoen. Neem gerust uw familie, buren of vrienden mee. Hebt u zelf een idee voor een activiteit die anderen ook kan aanspreken? Laat het ons weten!  We kunnen dan kijken of het mogelijk is uw activiteit - eventueel samen met u - te organiseren. 

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten en onze digitale uitgaanskrant ontvangen? Stuur uw e-mail aan gcdevrienden@opella.nl.
Wij zorgen er dan voor dat u onze uitgaanskrant - zonder verplichtingen - iedere maand via uw e-mailbox ontvangt.

Komt u eens een kijkje nemen?
U vindt ons aan het Spijk in Wageningen (op de plek waar vroeger het politiebureau stond op het voormalige Rustenburgterrein), vlakbij het park Thorkdael. Nabij het centrum van Wageningen en toch dichtbij de dijk en de uiterwaarden. Sluit uw bezoek aan de markt of uw wandeling op de dijk eens af met een kopje koffie in ons café. In de zomer is er bij lekker weer een terras buiten. Luida, Ron en hun vrijwilligers heten u van harte welkom.

Meer weten? Kom gerust met uw vraag bij ons langs, bel (0317) 75 10 20 of stuur uw vraag per e-mail aan: gcdevrienden@opella.nl

Graag tot ziens in ons grand café!

?
0 reviews

Wat vinden anderen van Activiteiten Wageningen Grand Café De Vrienden

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella