Kaan Specialist in Welzijn

Terug

Kaan Specialist in Welzijn staat klaar voor iedereen die zelfstandig is en wil blijven, ouderen of personen met of zonder beperking. Soms is er behoefte aan wat extra hulp en aandacht voor de gewone dingen in het leven. Wij leveren deze hulp en aandacht bij u thuis.

Onze dienstverlening is erop gericht het leven te veraangenamen. Voor u en voor uw mantelzorgers. We hebben een brede kennis op het gebied van begeleiden bij hersenletsel en dementie/alzheimer. We geven u aandacht op maat door activiteiten te ondernemen die bij u passen of gewoon door er te zijn...

Soms is het onmogelijk om een beroep te doen op mantelzorg binnen de familie of vrienden. Het kan zijn dat de kinderen ver weg wonen of dat de partner niet kan zorgen. Het kan ook zijn dat de zorgvrager niet graag familie en vrienden wil belasten met de zorgen en praktische zaken. Of het is moeilijk een vrijwilliger te vinden die kennis heeft met dementie.

Kaan Specialist in Welzijn kan dan uitkomst bieden! Wij bieden ondersteunende begeleiding. U kunt dan denken aan praktische zaken zoals het bijhouden van de post, meegaan naar doktersbezoek, structuur aanbrengen in de dag. Maar wij kunnen ook activerende begeleiding aanbieden die afgestemd is op uw wensen en/of belevingswereld. U kunt dan denken aan museumbezoek, schilderen bij u thuis, gezelschapsspelletjes doen, bakken of het maken van een levensboek. Ook actieve uitjes zoals zwemmen, fitness of fietsen is mogelijk. De zorg kan dagelijks een uurtje maar natuurlijk is ook en halve dag mogelijk of zelfs een hele week. Alles is bespreekbaar.

Ondersteuning bij eenzaamheid en/of beginnende dementie
Soms is ondersteuning gewenst bij beginnende dementie of wanneer men moeite heeft met het realiseren van dagactiviteiten. Voor mensen met klachten zoals vergeetachtigheid, geheugenverlies en/of andere beperkingen of mensen die dreigen te vereenzamen, is een dagritme met activiteiten die aansluiten bij hun belevingswereld belangrijk. Kaan Specialist in Welzijn biedt een scala aan mogelijkheden van dagbesteding/dagactiviteiten.


Wat nu nog niet is kan morgen heel gewoon zijn.

Voor meer informatie:
www.specialistinwelzijn.nl of volg ons op facebook.

 

9,5
2 reviews

Wat vinden anderen van Kaan Specialist in Welzijn

Leo Blanken
Wij schakelen Diana Kaan c.s. in voor met name afleiding en begeleiding van mijn hoogbejaarde moeder. Dit bevalt boven verwachting goed! Het activiteitenprogramma is m.n. vrijetijdsbesteding, bewegen, samen koken, creatief bezig zijn. Maar tijdens dit alles wordt met veel respect en professionaliteit stilgestaan bij het leven van mijn moeder, de hoogte- en dieptepunten. Hiervoor gebruikt het bedrijf zelf ontwikkelde methoden. Dit alles helpt erg in de aanvaarding van de levensfase waarin ma verkeert.
Ook in de verslaglegging naar de familie en de verantwoording naar mijn moeder niets dan lof.
Ook prijstechnisch zeer concurrerend! Een aanrader.
9
Paul van der Sterren
Wij maken al ruim een jaar gebruik van de diensten van dit bedrijf en zijn er enorm tevreden over. Onze gehandicapte broer een keer per week een leuk dagje bezorgen, even met hem eropuit, dingen doen die hij leuk vindt. En alles op zo'n prettige manier. Het lijkt helemaal geen zakelijke relatie, maar een persoonlijke band. Echt super!
10

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella