apetito B.V.

Terug

Een lekkere en voedzame maaltijd is voor iedereen belangrijk. Met apetito zet u eenvoudig een uitgebalanceerde maaltijd of tafel. Van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten.
apetito bezorgt heerlijke vriesverse en warme maaltijden aan huis. U kunt op meerdere manieren bestellen en onze vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af.

Warme maaltijden leveren wij dagelijks, 365 dagen per jaar, aan huis. Warme maaltijden leveren we niet overal. Onze klantenservice informeert u graag of wij bij u in de regio warme maaltijden bezorgen.
Dankzij onze unieke "Chefmobiel" die voorzien is van een oven, kunnen wij de maaltijden tijdens het rijden bereiden. Hierdoor zijn de maaltijden op het moment van bezorgen perfect op temperatuur en blijven de voedingsstoffen beter behouden.

Vriesverse maaltijden leven wij wekelijks aan huis. U heeft de keuze uit een assortiment dat uit meer dan 130 maaltijden, diverse soepen en desserts bestaat. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten, zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerde voeding bent u bij apetito aan het juiste adres.

De maaltijden van apetito worden door vaste servicechauffeurs bezorgd. Dat betekent altijd een vertrouwd gezicht aan de deur. Onze servicechauffeurs zijn bovendien EHBO geschoold. Een geruststellende gedachte!

Wilt u onze maaltijden eerst proberen? Vraag dan een probeerpakket aan en maak voordelig kennis met onze maaltijden. 5 vriesverse maaltijden voor € 19,95, slechts € 3,99 per maaltijd. Klik hier.

Voor meer informatie over ons assortiment en de diensten die wij u kunnen bieden klik hier.

?
0 reviews

Wat vinden anderen van apetito B.V.

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella