Paul Höring Tandtechniek

Terug

Is uw kunstgebit kapot of zit het los? Of wilt u een nieuw kunstgebit?
Kom dan naar Paul Höring Tandtechniek. Dé specialist voor onderhoud, reparatie en vervaardigen van nieuwe (gedeeltelijke) kunstgebitten. Bel  0318 - 84 72 25 voor een afspraak. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend.

Uw kunstgebit is kapot
Als uw kunstgebit plotseling stuk gaat dan wilt u snel geholpen worden. Wij  repareren uw kunstgebit of maken desgewenst een nieuwe.

Uw kunstgebit zit los
Omdat uw kaakbot langzaam slinkt gaat uw gebit losser zitten. Er blijft dan vaker eten onder zitten. Wordt praten lastiger of komt uw gebit los tijden lachen of eten? Maak een afspraak en kom bij ons langs. In de meeste gevallen kunnen we uw gebit weer beter passend maken. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken dat uw prothese loskomt.

U wilt een nieuw kunstgebit
Het kan zijn dat het tijd wordt om het gebit te vervangen. Niet alleen omdat het minder goed past, kauwen pijn doet of dat de kiezen versleten zijn, maar ook omdat in een ouder gebit verontreinigingen kunnen zitten die niet goed zijn voor uw gezondheid. Samen met u kijken wij wat in uw situatie de beste oplossing is.

Hoe werken wij?
Wij ontvangen u graag in onze behandelkamer. We bespreken uw persoonlijke wensen en geven u vakkundig advies. Een goed passend en onderhouden kunstgebit is van grote invloed op de kwaliteit van uw leven. Wij zorgen ervoor dat u met het gebit goed kunt praten en kauwen en dat het past bij uw gezicht. Alleen dan is een prothese geslaagd. Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen met ons te bespreken.

Meer informatie over Paul Höring Tandtechniek
Kijk op www.phtt.nl of bel 0318 - 84 72 25. Bekijk ook onze bedrijfsfilm.

Wij werken samen met en in opdracht van tandartsen. Heeft u nog geen tandarts? Dan kunnen wij bemiddelend optreden.

9,2
6 reviews

Wat vinden anderen van Paul Höring Tandtechniek

Bep Gerritsen
Mijn tandarts heeft mij doorgestuurd naar Paul Höring, toen door een medische fout in het ziekenhuis een gat in mijn gehemelte is ontstaan. Er was teveel weefsel weggehaald wat o.a. het praten erg lastig maakte. Ik vond dit heel erg omdat mijn man op dat moment ernstig ziek was en ik hem moest verzorgen.
Paul heeft mij toen geweldig en snel geholpen door mijn prothese zodanig aan te passen dat het gat in mijn gehemelte werd afgedicht. Daardoor kon ik weer goed functioneren.
Dit heeft erg veel voor mij betekend en staat in mijn geheugen gegrift! Een praktijk met mensen die er met echt gevoel voor cliënten zijn. Een 10 met een griffel.
Bedankt allemaal.

Hartelijke groet Bep Gerritsen
10
Monique
Voor een hyper de pieper als ik ben, is de rust van Paul een verademing.
Uit mijn verwarde verhalen wist hij het juiste te halen. Zie er beter uit dan ik
lange tijd heb gedaan (volgens mijn dochter). Nog wel even wennen, en misschien
Nog 1 keer terug. Dank en grt.
9
Ida Mol
Fantasties
10
Mw. Heij
Fantastisch
Vragen zijn goed beantwoord
Rustige benadering van Paul Höring
Erg prettig
8
D. Kruk
In goed overleg wordt bij het aanpassen c.q. wijzigen van de prothese geen overhaaste beslissing genomen.
Er wordt een duidelijke "uitleg" gegeven. Vooral de rust bij de "behandeling" is belangrijk.
9
bep de ruiter.
na jaren te lopen met een niet passend gebit,pijn in mond ,niet goed eten,moeilijk praten,en veel verdriet,doorgestuurd naar bijzondere tandheelkunde. Een heel goede tandarts is uren bezig geweest met passen en meten en overleggen met paul,die het gebit gemaakt heeft,en hoe,ik heb mijn leven weer terug,geen pijn meer,en een goed passend gebit,dank je wel paul voor de goed service,ik ben weer een blije vrouw,gr bep,
9

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella