De Structuur Organizer

Terug

Bent of kent u iemand op oudere leeftijd met de wens zo lang mogelijk zelfstandig te wonen? Dan kan ik als Professional Organizer ondersteuning bieden bij:

- Hulp bij thuisadministratie
- Begeleiden van het aanvragen van hulp bij instanties
- Begeleiden en ondersteunen bij verhuizen
- Praktische ondersteuning na het overlijden van een partner
- Hulp bij opruimen
- Budgetteren en besparen


Heeft u een persoonsgebonden budget, dan krijgt u mogelijk een financiële vergoeding voor advies en begeleiding door een Professional Organizer.

Klik hier voor mijn website.

Over mijzelf:
Ik ben Leonie van Kooten, getrouwd en moeder van twee schoolgaande kinderen.
Ik houd van ordenen, organiseren en structureren. Daarnaast ben ik praktisch en oplossend ingesteld en bovenal een doener. Ik krijg er energie van als ik mensen kan helpen meer overzicht te krijgen in huis, met een verhuizing of in administratie.Bij diverse bedrijven heb ik jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van administratieve en secretariële ondersteuning. Ik heb ik de opleiding tot professional organizer (OPOP) van De Huishoudcoach ® gevolgd. Deze opleiding is erkend door de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers).


 

9,5
2 reviews

Wat vinden anderen van De Structuur Organizer

Jeannet
Vandaag kreeg ik mijn actie plan voor de woonkamer. Ziet er goed uit en herinnert mij weer aan het prettige gesprek wat we hadden. Tijdens dit gesprek leidde Leonie mij door weggetjes en wegen die mooie inzichten brachten. Conclusie : een methode waar ik op lange termijn op terug kan vallen. Ik speel daarin de hoofdrol.Ik ga aan de slag met meer structuur en in de wetenschap dat niet alles binnen 1 dag klaar weer perfect moet zijn. Stapsgewijs. Bedankt Leonie. Jeannet

9
Machteld van Lieshout
Als klant tijdens haar opleiding tot huishoudcoach heb ik Leonie leren kennen als een heel prettige, rustige, doortastende vrouw. Ze heeft mij enorm geholpen om mijn huis te ontdoen van spullen. Zij houdt de prioriteiten/grote lijnen goed in de gaten. Hierdoor liet ze me eerst de plekken aanpakken waar ik elke dag kom en daarna pas de zolder. Leonie is goed voorbereid met kratten, dozen, stickers, afvalzakken etc om alles geordend en goed vindbaar achter te laten. Ze kon het systeem ook goed uitleggen waardoor ik dit de 2e keer zelf zo kon voorbereiden. Daarmee brengt Leonie haar kennis goed over en helpt ze je op weg om het zelf te doen. Leonie wekte direct mijn vertrouwen doordat ze heel oprecht belangstellend, maar niet nieuwsgierig overkomt. Daardoor zag ik het zitten haar in mijn huis, spullen en verleden toe te laten. Ook tijdens het opruimen was Leonie heel professioneel in de combinatie van betrokkenheid en afstand. Leonie stelde me door haar houding in staat beslissingen te nemen wat weg kon en wat mocht blijven. Ze stimuleerde, zonder te pushen. Daarbij had ze een tomeloze energie en werkte ze heel hard mee. Zonder daarbij uit het oog te verliezen hoe het voor mij was. Kortom, een heel waardevolle ervaring.
10

Laat zelf een reactie achter...


Geef uw beoordeling op een schaal van 1 tot 10

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella