Wat is www.kleinedienst.nl?
www.kleinedienst.nl is een website waarop mensen via een eenvoudige zoekfunctie een database met betrouwbare dienstverlerners kunnen doorzoeken die lokaal en regionaal diensten en producten leveren. Vraag en aanbod worden zo eenvoudig bij elkaar gebracht. Kleinedienst.nl is een initiatief van zorgdienstverlener Opella.


Voor wie is www.kleinedienst.nl bedoeld?
Kleinedienst.nl is er voor iedereen in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen die een betrouwbare dienstverlener zoekt, maar voor ouderen, hun mantelzorgers en hun familie in het bijzonder. www.kleinedienst.nl richt zich op deze doelgroep.


Waarom is www.kleinedienst.nl nodig?
Oudere mensen wonen nu en in de toekomst langer zelfstandig thuis. Opella biedt daarvoor goede thuiszorg. Daarnaast ontstaat een groeiende behoefte aan andersoortige dienstverlening en producten. Diensten en producten die Opella niet allemaal zelf levert. Een klusjesman bijvoorbeeld, maaltijden en boodschappen die thuis geleverd worden, een kapper of pedicure aan huis, iemand die de verhuizing regelt of fiscaal advies geeft. Opella is een bekende en gewaardeerde zorgdienstverlener in de regio Zuid Veluwe. Daarom neemt Opella het initiatief om goede en betrouwbare regionale en lokale dienstverleners bijeen te brengen en overzichtelijk te presenteren op www.kleinedienst.nl.

Waarom is een website daarvoor de oplossing?
Uit onderzoek blijkt dat 72% van onze doelgroep hun zoektocht naar wonen, welzijn en zorgdiensten onlne begint. Voor veel mensen is het dan lastig om uit het versnipperende aanbod aan dienstverleners dat zich online presenteert een geschikte en betrouwbare uit te zoeken. Men haakt daardoor vroegtijdig af. www.kleinedienst.nl wijst hen de weg naar goed en betrouwbaar aanbod.


Waarom komt Opella hiermee?
Opella is een vooruitstrevende en innovatieve organisatie. Zij anticipteert voortdurend op (naderende) ontwikkelingen in zorg en welzijn. www.kleinedienst.nl past in die aanpak. Opella zet zich graag in om dienstverlening voor haar eigen klanten - maar ook voor anderen in de hele regio - goed te organiseren.


Wat voor diensten vind ik op www.kleinedienst.nl?
Een zo breed mogelijk aanbod, volgens het credo: als genoeg mensen erom vragen, dan hoort het erbij.

 

Wat kost het?
Voor bezoekers is www.kleinedienst.nl gratis te gebruiken. Zij betalen alleen voor de afgenomen diensten of producten rechtstreeks aan de dienstverlener met wie zijn een financiële afspraak hebben gemaakt. Er is dus geen sprake van een abonnement of lidmaatschap.


Wat verdient Opella daar dan aan?
Opella faciliteert 'slechts' www.kleinedienst.nl, rekent geen vergoeding per geboekt uur en werkt ook niet met verborgen kosten. Het 'verdienmodel' zit aan de achterkant. Dienstverleners die op het platform staan, betalen Opella een eenmalige bijdrage en een maandelijkse vergoediing. Die varieert en is afhankelijk van de omvang van de dienstverlener. De vergoeding is primair bedoeld om het platform www.kleinedienst.nl kostenneutraal in stand te houden. ZZP'ers betalen een vast bedrag van € 20,00 exclusief BTW per maand met een eenmalig opstarttarief van € 75,00 exclusief BTW.

 

Planning
Op 5 oktober 2015 is www.kleinedienst.nl officieel online gegaan, nadat de website uitgebreid onder toekomstige gebruikers is gestest op gebruikersvriendelijkheid. De website blijft in ontwikkeling en het aantal branches met dientverleners wordt in de toekomst verder uitgebreid.

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella