Hoe werkt het

Stap 1: Kies een dienstverlener

Een dienstverlener kunt u op 3 manieren zoeken:
1. Via de zoekfunctie. Klik hier.
2. Via het categorieënoverzicht. Klik hier.
3. Via het totaaloverzicht van dienstverleners. Klik hier.
Hoewel alle zoekmanieren zich vanzelf zullen wijzen, volgt hieronder een uitwerking per zoekwijze.


ZOEKWIJZE 1 | Dienstverlener zoeken via de zoekfunctie
Vul op de homepage bij "Kies een dienstverlener bij u in de buurt. Ik zoek een....in waar u naar op zoek bent.
Dit kan een dienst of een product zijn.
Bijvoorbeeld: schoonmaken, ramen wassen, pedicure, voetverzorging, kapper, maaltijden, eten, personenalarmering, administratie enzovoort.

Klik op "zoeken".
De website zoekt nu de dienstverleners of de producten die aan uw zoekopdracht voldoen en toont hiervan een overzicht in een volgend scherm. De dienstverleners staan op volgorde van de hoogst gemiddelde score die klanten in een review op de website kunnen achterlaten nadat zij van een dienst of product gebruik hebben gemaakt. Hoe hoger deze gemiddelde score is, des te meer vooraan wordt een dienstverlener vermeld.

Door een dienstverlener aan te klikken komt u op de profielpagina van deze dienstverlener waarin hij/zij zich aan u voorstelt en zijn of haar dienst of product aanbiedt. Wanneer de dienst of het product u lijkt te bevallen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met deze dienstverlener. U gaat nog geen enkele (financiële) verplichting aan als u een dienstverlener vraagt contact met u op te nemen.


Levert uw zoekopdracht geen resultaat op?
De website blijft steeds in ontwikkeling en het aantal dienstverleners wordt verder uitgebreid zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Toch kan het voorkomen dat uw zoekopdracht niet het gewenste resultaat oplevert. Er is dan nog geen dienstverlener die zich aanbiedt op onze website. Natuurlijk wil kleinedienst.nl u graag verder helpen. Wanneer u uw gegevens invult in het vak "een vraag stellen" op de rechterzijde bovenaan deze pagina, daarbij vermeldt naar wat voor dienst of product u op zoek bent en vervolgens op "versturen" klikt, kijken wij of wij u op een andere manier tóch van dienst kunnen zijn.

Tijdens kantooruren kunt u ook bellen met 0318 - 75 22 21. 
U krijgt dan een van onze medewerkers aan de telefoon.


ZOEKWIJZE 2 | Dienstverlener zoeken via het categorieënoverzicht
In het categorieënoverzicht ziet u de dienstverleners per dienst, product of branche gesorteerd.
In dit categorieënoverzicht kunt u een keuze maken door één van de categorieën aan te klikken. 
Vervolgens verschijnen de dienstverleners die in deze categorie hun dienst of product aanbieden.
Door een dienstverlener aan te klikken komt u op de profielpagina van deze dienstverlener waarin hij/zij zich aan u voorstelt en zijn of haar dienst of product aanbiedt.
Wanneer de dienst of het product u lijkt te bevallen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met deze dienstverlener. U gaat nog geen enkele (financiële) verplichting aan als u een dienstverlener vraagt contact met u op te nemen.


ZOEKWIJZE 3 | Dienstverlener zoeken via het totaaloverzicht van dienstverleners
In het totaaloverzicht van dienstverleners staan alle deelnemende dienstverleners per categorie gesorteerd.
Door een dienstverlener aan te klikken komt u op de profielpagina van deze dienstverlener waarin hij/zij zich aan u voorstelt en zijn of haar dienst of product aanbiedt.
Wanneer de dienst of het product u lijkt te bevallen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met deze dienstverlener. U gaat nog geen enkele (financiële) verplichting aan als u een dienstverlener vraagt contact met u op te nemen.

 

Stap 2: Bekijk het profiel

In het profiel stelt de dienstverlener zich aan u voor. Hij/zij legt uit wat hij of zij voor u kan betekenen en waarin hij of zij gespecialiseerd is. Aan de hand van een foto of een filmpje ziet u direct met wie u te maken krijgt of hoe het product eruit ziet. Eventueel kunt u de beoordelingen van andere gebruikers lezen - voor zover deze zijn gegeven - om zo uw afweging te bepalen.
 
 

Stap 3: Maak een afspraak

Nadat u uw keuze hebt gemaakt kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met de door u gekozen dienstverlener. U typt uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in en klikt op "versturen". De dienstverlener ontvangt uw contactverzoek in zijn/haar e-mailbox, zodat hij/zij contact met u contact met u kan opnemen. U gaat nog geen enkele (financiële) verplichting aan als u een dienstverlener vraagt contact met u op te nemen. U kunt de dienstverlener ook bellen of via zijn of haar directe e-mailadres een bericht sturen. Deze gegevens vindt u op de profielpagina van de dienstverlener.kleinedienst.nl brengt u in contact met betrouwbare dienstverleners en producten zonder dat het u geld kost. Want het gebruik van deze website is gratis. Pas wanneer u financiële afspraken maakt met uw dienstverlener waarmee u akkoord gaat, betaalt u de dienstverlener voor de afgenomen dienst of product. U betaalt altijd rechtstreeks aan de dienstverlener, zonder tussenkomt van kleinedienst.nl. U betaalt dus geen provisie of andere verborgen kosten aan kleinedienst.nl

TIP 1 Vraag uw dienstverlener vooraf om een duidelijke prijsafspraak en laat deze schriftelijke bevestigen via e-mail. U weet dan waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verassingen te staan. Klik hier voor onze 10 tips bij het aanvragen van een offerte. 

 
TIP 2 Uw dienstverlener komt bij u thuis om een dienst uit te voeren (of een product af te leveren). Bent u er zeker dat u met de juiste persoon of personen te maken hebt?  Om misverstanden te voorkomen kunt u naar het identiteitsbewijs vragen van de degene die bij u thuis de dienst uitvoert. Laat dus nooit zomaar mensen binnen als u niet zeker weet wie dit zijn.


Stap 4: Geef uw mening

Om u en andere gebruikers beter te informeren over de kwaliteit van onze dienstverleners, zijn wij benieuwd naar uw mening over de geleverde dienst(en) en product(en). U kunt uw ervaringen delen door een beoordeling achter te laten op de profielpagina van de dienstverlener. Dit kan door een cijfer te geven. Het is mogelijk dit cijfer eventueel toe te lichten. Uw beoordeling wordt niet direct geplaatst, maar eerst door de redactie van kleinedienst.nl getoetst op correct taalgebruik. Bij een slechte recensie nemen wij contact op met de dienstverlener om zijn of haar visie te horen. Dit kan tot gevolg hebben dat de dienstverlener van de website wordt verwijderd.

Suggesties en verbeteringen ten aanzien van deze website horen wij graag via info@kleinedienst.nl
Hebt u vragen of wilt u kleinedienst.nl persoonlijk spreken?
Tijdens kantooruren kunt u bellen met 0318 - 75 22 21. 
U krijgt dan een van onze medewerkers aan de telefoon die u graag van dienst is. 

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella