MAAK ZELF UW DIENST UIT


eenvoudig  snel kwaliteit   betrouwbaar ​ Bestel zelf uw dienst of product op www.kleinedienst.nl.

Dé website voor iedereen die langer fijn en beter zelfstandig wil blijven wonen tot op hoge leeftijd en op zoek is naar betrouwbare producten, diensten en oplossingen.  


Wat is kleinedienst.nl?
kleinedienst.nl is de merknaam achter het platform www.kleinedienst.nl waar u in contact gebracht wordt met betrouwbare producten en diensten dichtbij huis.
kleinedienst.nl is een initiatief en onderdeel van Opella, dé zorgdienstverlener bij u in de wijk op de Zuid Veluwe. Alle dienstverleners met een vermelding op www.kleinedienst.nl zijn gescreend op betrouwbaarheid, transparantie en service. Zo weet u wat u in huis haalt!


Waarom kleinedienst.nl?
Opella merkt een toenemende vraag naar andere vormen van diensten en producten bij mensen die tot op hoge leeftijd zelfstandig thuis wonen. Denk bijvoorbeeld aan maaltijden die thuis worden bezorgd, het verwijderen van drempels in huis, manieren om mobiel te blijven, een (medisch) pedicure die thuis langs komt, het gelijkvloers maken van een woning, het onderhouden of het laten aanleggen van een onderhoudsvriendelijke tuin, het schoonmaken van dakgoten of platte daken, personenalarmering, hulp bij uw financiën, hulp bij uw computer, praktische ondersteuning na het overlijden van uw partner, hulp bij het opruimen, verhuizen of het huishouden, mantelzorgondersteuning enzovoort. Opella levert deze diensten en producten niet altijd zelf, maar wil wel graag verder helpen door u in contact te brengen met betrouwbare diensten en en producten. Daarom heeft Opella het initiatief genomen tot het ontwikkelen van kleinedienst.nl en de daaraan gekoppelde website www.kleinedienst.nl. Op deze website worden vraag en betrouwbaar aanbod eenvoudig en overzichtelijk bij elkaar gebracht. Alle dienstverleners zijn gescreend op betrouwbaarheid, transparantie en service. Dat is belangrijk voor ons en onze gebruikers. Want zo weet u wat u in huis haalt!


Voor wie is kleinedienst.nl?
Wij richten ons op iedereen die tot op hoge leeftijd langer fijn en beter zelfstandig wil wonen. Wij zijn er niet alleen voor klanten van Opella, maar voor iedereen die zelf - of voor iemand anders - op zoek is naar betrouwbare diensten of producten. Onze eigen (thuiszorg)medewerkers kunnen eenvoudig doorverwijzen naar  www.kleinedienst.nl wanneer zij van hun klanten - of van familieleden van klanten - vragen krijgen naar diensten, producten en oplossingen.


Welke diensten en producten zijn interessant voor kleinedienst.nl?
Wanneer er vraag is naar een dienst of product gaat kleinedienst.nl op zoek naar een betrouwbare dienstverlener of product in de regio Ede, Wageningen, Renkum en Veenendaal. De website www.kleinedienst.nl is in oktober 2015 online gegaan en blijft in ontwikkeling met steeds meer diensten, producten en oplossingen om iedereen nog beter van dienst te zijn.


Is kleinedienst.nl gratis?
De website www.kleinedienst.nl is gratis door iedereen te gebruiken. Er wordt alleen de afgesproken prijs betaalt voor een afgenomen dienst of het afgenomen product. Dit wordt direct aan de dienstverlener betaald en geen cent meer. kleinedienst.nl brengt u alleen in contact met de dienstverlener. Er worden dus geen provisiekosten of andere verborgen kosten door kleinedienst.nl in rekening gebracht. De dienstverleners betalen een bijdrage voor hun vermelding op de website van kleinedienst.nl.


kleinedienst.nl biedt meer dan alleen een website
Wanneer u er op de website niet uit komt of op zoek bent naar een dienst of product die nog niet op de website wordt vermeld, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen op 0318 - 75 22 21. Of mail info@kleinedienst.nl


kleinedienst.nl wil u graag ontmoeten! Daarom kunt u ons ook tegenkomen op markten, bijeenkomsten en activiteiten in de regio. Soms is een aantal van onze dienstverleners daarbij aanwezig, zodat u hen ook ontmoet en met hen kennis kunt maken.
 

 kleinedienst.nl heeft een eigen facebookpagina waar u ons kunt volgen.Klik hier voor onze facebookpagina.


Bent u dienstverlener en benieuwd of u iets voor kleinedienst.nl kunt betekenen?
Wij maken graag kennis met nieuwe en betrouwbare dienstverleners die in de regio leveren. Klik hier voor meer informatie, de voorwaarden en uw eventuele aanmelding voor interesse in deelname. Mail info@kleinedienst.nl of bel 0318 - 75 22 21. Een kennismaking bestaat altijd uit een persoonlijk gesprek met de coördinator van kleinedienst.nl.


​Alleen het beste is goed genoeg voor kleinedienst.nl.
Zo weet u wat u in huis haalt!

www.kleinedienst.nl is een initiatief van opella